Onze praktijk

Onze missie

Wij zijn een creatief, flexibel team, dat doelgericht en vriendelijk de state-of-the-art tandheelkunde levert die onze patiënt verdient.
We zijn vernieuwend in ons vak, inspirerend voor elkaar met als doel een werkomgeving waar iedereen naar tevredenheid functioneert zodat we ook voor de toekomst in Gulpen en omstreken een stabiele hoogwaardige tandheelkundige zorg blijven bieden.

Onze visie

U wilt een gezond en mooi gebit, wij willen u hiermee helpen.
Verzorgde tanden en kiezen die in stevig, gezond tandvlees staan zeggen alles over de aandacht die u besteedt aan persoonlijke verzorging: uw gebit is immers uw visitekaartje! Ons doel is dit samen met u te bereiken, met aandacht voor individuele problematiek en met professionele behandelingen op basis van de nieuwste technieken, waarbij wij samenwerken met collega's en partners die kwaliteit belangrijk vinden. Continuerende zorg voor uw gebit staat bij ons hoog in het vaandel.

"Met de mond vol tanden staan"

Ons team

Ons team bestaat uit 3 tandartsen, 1 mondhygiënist, 3 preventie-assistentes, 4 assistentes en een officemanager. Graag stellen wij ons aan u voor!

"Het ligt op het puntje van mijn tong"