Ons team

Tandarts M.J. Kusen

In 1985 ben ik afgestudeerd als tandarts algemeen practicus aan de Rijks Universiteit te Utrecht.

Mijn aandachtsgebieden zijn, naast tandvlees operaties, gelegen in het herstellen van het kauwvermogen en van een mooi uitziend gebit (cosmetische tandheelkunde) m.b.v. witte vullingen, porseleinen schildjes, kronen en bruggen op eigen tanden of kiezen of op implantaten. Ook kunstgebitten, frames en plaatjes om de ontbrekende tanden en kiezen aan te vullen, al dan niet in combinatie met implantaten.

Mijn passie ligt bij uitdagende situaties waarbij grotere behandelplannen nodig zijn zodat u met een mooi goed functionerend gebit de praktijk weer kunt verlaten.

Tandarts M.A. van Strien

In 1983 studeerde ik af als tandarts algemeen practicus aan de Rijks Universiteit te Utrecht.

Altijd al bezig zelf dingen te maken met mijn handen en geïnteresseerd in werken met mensen was dit een logische beroepskeuze.

Mijn passies binnen de tandheelkunde zijn het herstellen van het kauwvermogen en van een mooi uitziend gebit (cosmetische tandheelkunde) m.b.v. witte vullingen, porseleinen schildjes, kronen en bruggen op eigen tanden of kiezen of op implantaten, gebitsrehabilitaties als er veel tandmateriaal verloren is gegaan, beugels bij jong en oud, angsttandheelkunde en de behandeling van ouderen.

Mondhygiënist P. Dohmen – Sikkenga

Na mijn opleiding tot tandartsassistente in 1990 besloot ik verder te studeren voor mondhygiëniste in Nijmegen.

In 1992 heb ik mijn studie afgerond en ben eerst 4 jaar in een tandartspraktijk in Maastricht gaan werken.

Sinds 1996 ben ik werkzaam in de praktijk van tandartsen Kusen en van Strien.

Ik ben 3 dagen per week aanwezig in de praktijk, behandel mensen met tandvleesproblemen. Ik vind het fijn om nauw samen te werken met mijn collega’s. Sinds kort bezoek ik ook mensen aan huis, wanneer het niet meer mogelijk is om naar de praktijk te komen. Hier haal ik veel voldoening uit.

Preventie-assistente E.J.H.M. Bloemen

Afgestudeerd als tandartsassistente in juli 1993. Na 7 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ben toen de opleiding preventie-assistent gaan volgen.

In mei 2001 heb ik hiervoor mijn diploma behaald. Mijn motivatie is mensen te stimuleren en samen te werken aan een goede mondhygiëne waardoor mensen met plezier naar de tandarts gaan.

Verder vind ik het heel leuk om kinderen te behandelen door bijvoorbeeld het leggen van laklaagjes (sealants) en samen naar het poetsen te kijken en te oefenen. In april 2011 heb ik de basiscursus orthodontie gevolgd waardoor ik ook kinderen met beugels in samenwerking met mevrouw Van Strien kan behandelen.

Preventie-assistente C.G.J. Krux

Sinds 2010 ben ik gediplomeerd tandartsassistente, en sinds 2011 werkzaam als all-round assistente in deze praktijk.

Na het behalen van de cursus preventie-assistente in 2015 mag ik daarnaast ook tandsteen verwijderen, poetsinstructie geven, laklaagjes leggen en de ortho-intake doen.

Mijn doel is mensen te informeren en te motiveren een gezonde mond te krijgen en te behouden. Veel mensen vinden een bezoek aan de tandarts niet fijn.

Toch hoop ik dat ik ze op hun gemak kan stellen zodat ze de volgende keer met meer vertrouwen naar de praktijk zullen komen.

Assistentes

Naast de tandartsen, mondhygiënist, en preventie-assistentes stellen wij u ook graag voor aan onze andere assistentes!

N. Rückerl

S. Wijnands

I. Franssen

L.C.C. Jaminon